juliaperdsjo.blogg.se

...one year in United States of Amerika

Mamma och Johann-Familjehelg

Kategori: Allmänt

 Förra veckan hyrde mamma och Johann en bil och körde mot Long Island och East Setauket för att hälsa på. Dom hade då spenderat en vecka i New York City men nu kom dom hit för att spendera tid men mig och min lilla extra familj också. Vi fick vara med om så mycket tillsammans så det blir svårt att få med allt men har har ni det i stora drag iaf.
Helgen spenderade vi tillsammans med familjen. Det började med att Kevin och Jennifer bjöd ut oss allihopa på middag i Port Jefferson. Vi åkte till en välkänd restaurang som låg precis vid vattnet Och det var en riktigt mysig och rolig kväll.
På lördagen satte vi oss allihopa i familjens minivan och åkte öster ut på Long Island mot Greenport och Shelter Island för att hämta upp Nicole som vart på läger där. Efter att ha hämtat henne stannade vi till vid hamnen i Greenport och åt lunch och kikade runt i den lilla hamnstaden. På söndagen åkte jag, mamma och Johann till West Medow Beach och spenderade några timmar där innan Jennifer hade en Amerikansk BBQ-middag väntade på oss där hemma. 
På måndagsmorgonen sa vi hejdå till familjen som skulle åka iväg på semester. Det blev ett känsligt farväl och det syntes verkligen att alla hade kommit att tycka om varandra och att vi alla hade haft en riktigt mysig helg tillsammans! 
 
Fredagens promenad runt kvarteret. Robert hängde också på och lekte Följa-John med Johann.
 
Första middagen tillsammans i vackra Port Jeffersson 
 
Färjan ut till Shelter Island
 
Lunch i Greenport
 
Mamma och Nicole krossar mig och Kevin på sällskapsspel!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: