juliaperdsjo.blogg.se

...one year in United States of Amerika

Halloween med familjen

Kategori: Allmänt

I lördags åkte jag, den nya Au pairen Caroline och hela familjen till Nicoles fotbollslags Halloweenfest. Alla hade verkligen gått in för att klä ut sig så det gjorde det lite extra roligt! Alla tjejernas mammor var utklädda till sina döttrar och kom insprängande och gjorde tjejernas hejaramsa. Männen var utklädda i allt från Drakula, Karate Kid, Mad hatter, skogshuggare och mycket mer och kidsen i allt från katter, ninjas, prinsessor och mumier. Jag kom som en påfågel (?!) och Caroline en djävulskatt. Dekorationerna var lite 'over the top", iaf om man mäter med svenska standards och mat och framför allt godis och tårtor fanns det litervis med! Det var lite skoldisco-känsla över festen och föräldrarna skämtade hela tiden om att vi (jag och Caroline) måste ta vara på festerna nu i vår ungdom för "bättre än så här blir dom inte sen". så goa människor! Under festen blev det lite dans och tävlingar och annars så gick man bara runt och åt mat och minglade. Lite roligt att Kevin kom fram till mig, helt utmattad och säger att han är redo att åka hem och frågar vad klockan är, jag svarar då 7.30 och då dog vi av skratt! 
 
När kvällen var slut gick jag runt och sa hejdå till alla och det känns ändå gott när alla föräldrarna i Nicoles fotbollslag genuint säger att dom kommer att sakna en och önskar mig lycka till med allt! Nu har jag också lovat nästan 10-20 pers att jag ska komma och hälsa på (eller helst komma tillbaka, hitta en man och flytta hit) och det kommer dom tydligen inte låta mig glömma! 
 
Det var iaf en rolig och mysig kväll och det var gott att få vara med familjen i helgen så vi fick tillbringat de sista dagarna tillsammans. Imorgon lämnar jag familjen och åker vidare till San Francisco där ska jag möta upp Sara för en liten road trip. Så det kommer bli en riktigt tuff dag imorgon med mycket blandade känslor! Och hur jobbigt det än är att lämna min familj så ser jag ändå fram emot resan och att få komma hem och träffa er allihopa! 
 
Jag hoppas på jag kommer ha möjlighet och tid att blogga under resan men jag lovar inget:) 
Så om inte, så hörs och ses vi i mitten på november! :)
 
Några bilder ifrån mumietävlingen, som slutade i toalettrullskrig! 
 
 
Sen blev det ett heja klacks-battle mellan mammorna och tjejerna, vilket var fruktansvärt roligt! 
 

Senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Det är så mycket som har hänt det senaste veckorna/dagarna och tiden har gått så galet fort och det är därför det inte har uppdaterats så flitigt här på bloggen. Men nu tänkte jag göra ett litet större inlägg och berätta lite av vad som har hänt iaf.
 
För någon vecka sedan gjorde jag min sista skattjakt för pojkarna. Som vanligt tyckte dom att det var jätte kul och när skatten faktiskt var en present till dom blev det ännu bättre! presenten var väl egentligen inget jätte märkvärdigt men vi hade roligt med det! Presenten var ett par fiskespön och en kod till en app man kunde ladda ner till ipaden. Spelet gick ut på att man skulle fiska fiskar och lägga ner i sin korg (samma som det där spelet man hade i fysiskform när man var liten ni vet). Så efterskattjakten satt vi och fiskade och skrattade ett bra tag!
 
Skattjakten med ledtrådarna
 
Alla tre barnen ville så gärna göra ett pepparkakshus och några pepparkaksgubbar innan jag åkte hem så det köpte jag ingredienser till och gjorde tillsammans med dom härom dagen. Det blev återigen en hit och ett mycket snyggt pepparkakshus! 
 
 
 
Förrra veckan var också min sista dag att ensam skicka iväg och hämta pojkarna ifrån skolbussen. Det var nog en av mina favoritstunder på dagen, hur kan det inte va det när man möts av två stora leenden och varsin gigantisk kram när dom kliver av bussen?!