juliaperdsjo.blogg.se

...one year in United States of Amerika

1:a matcherna för säsongen

Kategori: Allmänt

I helgen startade äntligen fotbolls säsongen igen och jag låter bilderna tala för sig själva angående hur barnen kände inför detta! 
 
I går var premiären för Nicoles lag Barcelona. Nicole spelade fantastiskt bra, speciellt i andra halvlek då det även blev ett mål ifrån henne. Slutresultatet blev 5-0. 
 
Idag spelade pojkarna sin första match med deras nya lag The Sounders. Detta var även första gången för dem med målvakter och en större plan. Det syns att Robert älskar att spela fotboll och han har en riktig talang för det. När han är inne på plan har han bollen 80% av tiden och gör de flesta målen. I denna åldern börjar dock alla växa mer och visa mer talang så det gäller att vi fortsätter att träna så att Robert fortsätter att utvecklas och blir ännu bättre. Matthew fick stå i mål under ganska lång stund av matchen vilket kanske inte är hans styrka och sen delar han inte riktigt Roberts passion för fotbollen vilket gör det svårare. Men även han gjorde ett riktigt snyggt mål idag och han blir bara bättre och bättre för varje gång han rör en fotboll! 
 
Är så tacksam för att jag får följa dessa tre fantastiska barns utveckling inom fotboll (och annan sport såklart) samt deras utveckling i sina personligheter och deras resa genom livet. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: