juliaperdsjo.blogg.se

...one year in United States of Amerika

Den lilla överraskningen

Kategori: Allmänt

Så nu tänkte jag berätta om den lilla överraskningen som jag hade för pojkarna I fredags. 
Det var verkligen inget märkvärdigt men dom älskade det och det är det som är huvudsaken. Jag hade, när pojkarna kommit hem ifrån skolan, gjort en skattjakt vilket vi ioförsig har nån gång ibland men denna gången var det skatten som var överraskning. Pojkrna började med första ledtråden/gåtan som ledde vidare till nästa osv osv. Vid sista ledtråden/gåtan bakom bönorna i skafferiet hittade dom ett UNO som Robert har velat ha under lång tid. Och oj vad glada dom blev! UNOt kostade mig inte många dollar och egentligen var det verkligen ingen stor grej men leendet som pojkarna fick och kramarna jag fick var ovärderliga. 
Så fort dom hittat UNOt slet Robert upp förpackningen och vi började spela. Till och med Matthew som inte tycker att det är så jätte kul att spela spel och som dessutom tyckte att UNOt såg "tråkigt ut" (han hade inte haft någon aning om vad det var för nått när dom hade hittat dt men han var så glad över att bara få nått) ville vara med. Och där efter var vi fast. Vi satt och spela i vår timmar och hade hur roligt som helst! 
 
Skattjakten och UNOspelandet
 
 
Så fantastiskt fina är dom!
 

Kommentarer

  • Carina Perdsjö Runemark säger:

    Bästa överraskningen ! Som ett kinderägg - tre överraskningar i ett - först skattjakt som dom älskar och sen spelet och sist det bästa - tiden ihop med dej! Allt dom lär sig dessutom... Du-e-bäst :) Älskar dej !!!

    Svar: Haha du e bäst mamma! Kärlek!!
    Julia Perdsjö

    2013-09-16 | 08:08:34

Kommentera inlägget här: