juliaperdsjo.blogg.se

...one year in United States of Amerika

Waiting for the tooth fairy

Kategori: Allmänt

 Dagen har varit ganska så lugn. Har tränat och gjort lite ärenden sen vid 4 kom barnen hem från skolan. Då blev det som vanligt, läxor och middag. Vid halv 6 tiden hade jag en liten överraskning för kidsen, en tripp till Starbucks! Barnen ÄLSKAR deras varma choklad och eftersom dom var så duktiga med läxorna så tyckte jag att dom förtjänade det! Efter det passade vi på att åka hämta Kevin vid stationen så vi köpte med en kaffe med pumpa smak som jag vet han tycker om. Han blev ganska så glad när han fick sätta sig en varm bil, med en god specialkaffe och massa glada barn! :)
När vi kom hem var det läggdags för pojkarna så dom gjorde sig i ordning snabbt och så tittade vi på lite barnprogram innan det var dags för sängen. Robert har haft en lös tand i några dagar nu så jag fick agera lite tandläkare och dra ut den. Nån gång ska ju va den första! 
Vi la den i hans specialtillverkade tandfe-ask, la den under kudden och nu sover en spänd och förväntansfull  Robert i förhoppning om att vakna upp med en tand mindre och 15 dollar rikare! 
Haha så söt! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: